Wevelgemse Bike Concept opent in mei nieuwe vestiging in Kortrijk

Karen Cambie en Wim Motte brengen hun zaak ook naar Kortrijk. © SLW
Redactie KW

De speciaalzaak in e-bikes Bike Concept in de Menenstraat in Wevelgem opent in mei een winkel-atelier in de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk. Zaakvoerders Karen Cambie en Wim Motte zijn overtuigd van de nieuwe opportuniteiten in de stad.

“De opmars van de e-bike is nog lang niet ten einde”, weet Wim Motte. “We zien ook meer en meer dat bedrijven fietsen gaan leasen. Bike Concept heeft heel wat troeven, zo zijn wij trots om het enige Bosch eBike expert center te zijn in West- en Oost-Vlaanderen. Dat houdt in dat we niet alleen de expertise in huis hebben, die we verworven hebben door onze ervaring en de nodige cursussen te volgen. Het houdt ook in dat we steeds alle onderdelen in huis hebben, wat een snelle herstelling waarborgt.”

Fietsstad

Daarnaast is de winkel ook voor het enviolo versnellingssysteem gecertifieerd, als een van de 20 winkels in België. Naast de e-bikes kan je er ook speedelecs en elektrische bakfietsen vinden. De merken die je er aantreft zijn onder meer KTM, Riese & Muller, Moustache, Urban Arrow en MTB Cycletech. “Een uitbreiding in Wevelgem was niet meer mogelijk”, aldus Karen Cambie. “Kortrijk profileert zich als fietsstad, het was dan ook een logische stap om daar een tweede vestiging te starten. Die komt er vanaf eind april, begin mei in de Oudenaardsesteenweg.”

(SLW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier