West-Vlaamse voedingsindustrie zoekt extra werkkrachten via jobbeurs in Roeselare

Op Food@Work Live stellen maar liefst 15 voedingsbedrijven en zes uitzendkantoren hun bedrijf en vacatures voor. Links op de foto Sharon Vanacker voor Pinguïn in Westrozebeke en rechts Els Laureyns voor Mulder Natural Foods in Roeselare. © STEFAAN BEEL
Redactie KW

Voor de derde keer op een rij organiseren diverse partners uit de voedingsindustrie een grootse jobbeurs.

In het bijzijn van burgemeerster Kris Declercq en schepen van Werk José Debels werd donderdagavond in Roeselare het startschot gegeven van de promocampagne. Tijdens de jobhappening Food@Work Live op 17 november staat techniek centraal. Op het programma staan er demonstraties van technische en technologische innovaties, kun je contacten leggen met voedingsbedrijven en uitzendkantoren en zijn er getuigenissen van werknemers uit de voedingsindustrie.

In hoofdzaak gaat het uiteraard om de aangeboden jobs en de opleidingen die naar de voedingssector leiden. De jobbeurs is gratis voor jongeren, werkzoekenden en iedereen die geïnteresseerd is in de voedingsindustrie. Met dit evenement hoopt de organisatie bij te dragen tot de invulling van de openstaande vacatures in de West-Vlaamse voedingsindustrie. Op die manier krijgt de sector ondersteuning voor de continue groei.

De organiserende partners zijn POM West-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, Academie voor de Toekomst, Syntra West, Alimento, VDAB, RESOC-SERR, RTC West-Vlaanderen, VFU, Vives en VTI Roeselare. Food@Work Live vindt plaats op donderdag 17 november in hetHuis van de Voeding in Roeselare.

(BC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier