Zowel het Amandelbrood als de Natuurboterwafel sleepten opnieuw een driesterrenerkenning voor hun uitmuntende smaak, goed voor een Crystal Taste Award. Ook de speculoospasta werd voor het tweede jaar op rij bekroond met drie gouden ...

Zowel het Amandelbrood als de Natuurboterwafel sleepten opnieuw een driesterrenerkenning voor hun uitmuntende smaak, goed voor een Crystal Taste Award. Ook de speculoospasta werd voor het tweede jaar op rij bekroond met drie gouden sterren. De Taste Awards kunnen beschouwd worden als de Michelinsterren voor voedingsfabrikanten. Het International Taste & Quality Institute (ITQI) reikt ieder jaar de Superior Taste Award uit aan courante voedingsproducten met een lekkere tot een uitzonderlijke smaak. De quotering van 1, 2 of 3 sterren wordt bepaald door een jury van chefs uit 13 verschillende landen die de deelnemende producten blind proeven. Producten die drie jaar op rij drie sterren krijgen toegekend, ontvangen de Crystal Taste Award, zowat de hoogste hedendaagse erkenning voor voedingsproducten op vlak van smaak. Dat Biscuiterie Jules Destrooper deze erkenning in ontvangst mag nemen voor de twee klassiekers, het Amandelbrood en de Natuurboterwafel, is dan ook een bevestiging van de kwaliteit van deze authentieke producten. Ook met de speculoospasta maakt de koekjesfabrikant bij de volgende editie in 2015 kans op een Crystal Taste Award. (KVCL)