Start&GO steunt startende ondernemers met The Super Hero Office

© (Foto AN)
Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

Ondernemers, particulieren en organisaties die een actie op poten zetten voor De Warmste Week kunnen binnenkort een gratis kantoor- en vergaderruimte gebruiken in het Kortrijkse Ondernemerscentrum. “We willen dit najaar het hoofdkwartier zijn van alle superhelden”, klinkt het.

Onder het motto ‘Ondernemen doe je niet alleen’, onthulde Start&GO, een organisatie die vooral startende ondernemers probeert te ondersteunen, hun Super Hero Office. “Met de komst van De Warmste week naar Kortrijk, zagen wij de ideale gelegenheid om geëngageerd ondernemen in de kijker te zetten”, vertelt Nele Dekeyser, coördinator algemeen ondernemerschap. De organisatie lanceerde het idee met een groot feest in het Ondernemerscentrum in Kortrijk. Mooneye, die begin dit jaar gekroond werd tot winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, zorgde voor de nodige sfeer.

Er staat iets tegenover

Ondernemers of organisaties die wel een vergaderruimte of kantoor kunnen gebruiken om hun inzamelacties te organiseren, kunnen sinds 3 oktober terecht in het Kortrijkse Ondernemerscentrum. De actie loopt tegelijk met De Warmste Week af, op 31 december. “Ook een ruimte voor eventuele evenementen is een optie. Al verwachten we natuurlijk wel wat inzet van de ondernemers in ruil”, aldus Nele. “We zullen de verdeling maken op basis van beschikbaarheid en het innovatieve karakter van het project.”

Mooneye.
Mooneye.© (Foto AN)

Vier superhelden vlogen al binnen in de Leiestraat 22 en stelden hun actie voor. Zo wil vlogger en creatieve duizendpoot Hannes Coudenys er graag een videokamer inrichten als uitvalsbasis voor zijn vlogs tijdens de Warmste Week. Ook Patrick Hanssens van Grootmoeders Koffie, Jo De Ridder van PressPlay en Birgit Verbeke van Leef! hebben plannen voor het goede doel.

Ondernemers die nog op zoek zijn naar een ruimte voor hun Warmste Week-activiteiten kunnen zich registreren op www.startandgo.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier