Ondernemer gezocht voor tijdelijke invulling van de Damman Croes-site in Roeselare

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

CAAAP lanceert een oproep voor een tijdelijke invulling van de Damman Croes site in Roeselare gedurende het komende jaar. Als toonaangevende ontwikkelaar achter de herontwikkeling van deze locatie, streeft CAAAP ernaar om een bruisende en gemeenschapsgerichte sfeer te creëren, in afwachting van de definitieve transformatie van het gebied.

De Damman Croes-site, gelegen tussen de Onze-Lieve-Vrouwemarkt en de Spanjestraat in Krottegem, Roeselare, zal uiteindelijk een gemengd project worden waar wonen en gemeenschapsfuncties in elkaar overvloeien.

Met de nadruk op het betrekken van de lokale gemeenschap, roept CAAAP ondernemers op met ideeën die de buurt verbinden en de site laten bruisen. De tijdelijke invulling dient een meerwaarde te bieden voor de diverse en unieke wijk van Krottegem en in lijn te liggen met de reeds bestaande buurtinitiatieven alsook met de toekomstige ontwikkelingen.

CAAAP heeft reeds bewezen leegstaande ruimtes om te zetten in levendige gemeenschapsplekken, zoals de Lokaalmarkt in Brugge en DOK vzw in Gent. Nu zoekt CAAAP de geschikte partner om ook in Roeselare samen een mooi verhaal te kunnen schrijven.

Procedure en belangrijke data

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich aanmelden bij lotte.verduyckt@caaap.be. Lotte Verduyckt, projectontwikkelaar bij CAAAP, bezorgt de geïnteresseerde dan meer informatie over de tijdelijk invulling en de inschrijvingsprocedure.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier