Meer winkelcomfort in Aldifiliaal van Heule

Op dit ogenblik staan enkel nog de muren en het dak overeind. © CHH
Redactie KW

Grote werkzaamheden in de Aldivestiging van Heule. Op maandag 10 augustus startte de uitbreiding en renovatie van de bestaande winkel. Op dit ogenblik staan enkel de muren en het dak nog overeind. “De oude winkel was te klein geworden en voldeed niet meer aan de verwachtingen van onze klanten”, zegt Jason Sevestre van de communicatiedienst van Aldi.

Het filiaal wordt met een uitbreiding van 800 naar 1.100 vierkante meter winkeloppervlakte een stuk groter. “De reden waarom we een nieuwe winkel bouwen is in de eerste plaats om het winkelcomfort en het winkelplezier van de klanten te verhogen”, aldus de woordvoerder van Aldi.

Bredere gangen

“De extra ruimte uit zich bijvoorbeeld in bredere gangen, waardoor de klanten zich vlot en gemakkelijk naar hun producten kunnen begeven.”

Het assortiment is ook fors uitgebreid. “Ons vast assortiment telt 1.450 producten. Een belangrijk aandeel daarvan zijn onze verse producten. We pakken uit met een versmarkt bestaande uit een uitgebreid assortiment aan verse groenten en fruit, een open bakkerij met een ruim aanbod aan verse broodjes, koeken en gebak. Die worden bovendien meerdere malen per dag gebakken”, vertelt Jason Sevestre. “Daarbovenop bieden we vers vlees aan dat quasi 100 procent van Belgische afkomst is.”

Elk jaar moderniseert Aldi 10 procent van de 450 winkels. “De bouw van een nieuwe Aldi in Heule maakt deel uit van de modernisering van ons winkelpark”, zegt Jason Sevestre.

Andere winkels

De klanten van Aldi Heule kunnen tijdens de werkzaamheden onder meer terecht in de winkels Aldi Kuurne (Ringlaan 18), Aldi Gullegem (Bissegemstraat 212) en de Aldi in Wevelgem (Kortrijksestraat 345). De deuren van de nieuwe winkel in Heule openen begin december.

(CHH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier