Madelon Vanzieleghem (37) nieuwe voorzitter van Lichtervelds Economisch Forum: “Ik heb er veel zin in”

Madelon Vanzieleghem is de enthousiaste nieuwe voorzitter van LEF. (foto Kurt) © Kurt Desplenter Foto Kurt
Jenka Watteny
Jenka Watteny Medewerker

Madelon Vanzieleghem werd onlangs voorgesteld als de nieuwe voorzitter van het Lichtervelds Economisch Forum. Ze neemt daarmee de taak over van Andy Vanparys.

Andy Vanparys, CEO van SCE is lid van het LEF sinds de oprichting in 2009, en werd voorzitter in februari 2020. Nu neemt Madelon Vanzieleghem (37), zaakvoerster van Den Gouden Appel de fakkel over. Op 17 april leidde ze haar eerste LEF-forum. “Ik heb er enorm veel zin in en zal er alles aan doen om Andy’s grote schoenen goed te vullen. In mijn hoofd heb ik al enkele nieuwe initiatieven die we kunnen verwezenlijken voor en met de Lichterveldse handelaars”, aldus kersverse voorzitter Madelon Vanzieleghem. “Er staat ook al heel wat op de planning van het LEF. Zo is er bijvoorbeeld op 25 juni het jaarlijkse LOT (Lichtervelds Ondernemers Treffen) dat plaatsvindt in De Bossneppe. En we plannen een interessante netwerkavond in het najaar, maar daarover kan ik nog niet veel vertellen.”

Overlegorgaan

Het Lichtervelds Economisch Forum (afgekort LEF) is het overlegorgaan dat de activiteiten en belangen van de industrie, handel en de dienstensector in Lichtervelde wil bevorderen. Het wil de aantrekkingskracht van de gemeente als handelscentrum stimuleren en een zo groot mogelijke tewerkstellingsgraad nastreven. (JW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier