"Het kan misschien raar klinken, maar zondag 'vieren' we Pasen", stelt Sjarel Buysschaert. "Een grootse paaseierenzoektocht op onze markt zit er uiteraard niet in. Daarom presenteren we in première de Grote Virtuele Paaseierenzoektocht van Lokaalmarkt. Hoe dat concreet in zijn werk gaat? Tussen een van de vele producten op het bestelplatform hebben wij ergens een paaseitje verstopt. Wie het ei aan de bestelling toevoegt, geniet het komende paasweekend van een beetje gratis chocolade van Chocolaterie D'Origine. De zoektocht kan alvast beginnen..."

"Ook in deze tijden willen we onze klanten vlot bedienen en topkwaliteit bieden. Daarom zetten sommige boeren een plafond op het aantal bestellingen. Wil je bestellen en staat jouw favoriete boer niet meer tussen het aanbod, dan is bestellen voor deze week jammer genoeg niet meer mogelijk. Vroeg bestellen is dus de boodschap... Wie in maart een volle stempelkaart bijeen gespaard heeft, kan vrijdag het gratis boeket tulpen van bloemenkwekerij Vandenbroucke komen ophalen. We vragen wel voor donderdag 9 april om 20 uur via het formulier te laten weten of men deze week het boeket ophaalt. As dat zo is, legt Jan een plukvers boeket klaar..." (DRD)

Info en bestellingen via www.lokaalmarkt.be.

"Het kan misschien raar klinken, maar zondag 'vieren' we Pasen", stelt Sjarel Buysschaert. "Een grootse paaseierenzoektocht op onze markt zit er uiteraard niet in. Daarom presenteren we in première de Grote Virtuele Paaseierenzoektocht van Lokaalmarkt. Hoe dat concreet in zijn werk gaat? Tussen een van de vele producten op het bestelplatform hebben wij ergens een paaseitje verstopt. Wie het ei aan de bestelling toevoegt, geniet het komende paasweekend van een beetje gratis chocolade van Chocolaterie D'Origine. De zoektocht kan alvast beginnen...""Ook in deze tijden willen we onze klanten vlot bedienen en topkwaliteit bieden. Daarom zetten sommige boeren een plafond op het aantal bestellingen. Wil je bestellen en staat jouw favoriete boer niet meer tussen het aanbod, dan is bestellen voor deze week jammer genoeg niet meer mogelijk. Vroeg bestellen is dus de boodschap... Wie in maart een volle stempelkaart bijeen gespaard heeft, kan vrijdag het gratis boeket tulpen van bloemenkwekerij Vandenbroucke komen ophalen. We vragen wel voor donderdag 9 april om 20 uur via het formulier te laten weten of men deze week het boeket ophaalt. As dat zo is, legt Jan een plukvers boeket klaar..." (DRD)Info en bestellingen via www.lokaalmarkt.be.