Twee Oostendse hotels genomineerd voor Independent Hotel Awards

Les Cabanes d'Ostende en Rosa Hotel zijn genomineerd voor de gerenommeerde Independent Hotel Awards. © Independent Hotel Awards
Redactie KW

Twee Oostendse hotels, Rosa Hotel en Les Cabanes d’Ostende, zijn genomineerd voor de gerenommeerde Independent Hotel Awards. Deze nominatie is een belangrijke erkenning van de uitzonderlijke kwaliteit en gastvrijheid die beide hotels bieden aan hun gasten.

De Independent Hotel Awards selecteren jaarlijks de meest kwalitatieve onafhankelijke hotels in België en Nederland. Het feit dat Rosa Hotel en Les Cabanes d’Ostende naast gerenommeerde namen zoals The Hoxton (Brussel), Pillows (Amsterdam), La Butte aux Bois (Lanaken) en Yalo (Gent) staan, benadrukt de buitengewone prestatie van beide Oostendse hotels.

Groeiende reputatie

De dubbele nominatie van Oostende, met Rosa Hotel en Les Cabanes d’Ostende, onderstreept ook de groeiende reputatie van de stad als een toonaangevende toeristische bestemming. “We zijn trots dat de kwaliteit van het hotelaanbod in onze stad opvalt. Dit bewijst dat Oostende zich qua hospitality aanbod kan meten met de internationale top. De afgelopen jaren is er door de sector aanzienlijk geïnvesteerd in renovaties en vernieuwingen in de logies, wat het brede aanbod absoluut ten goede komt”, aldus burgemeester Bart Tommelein.

De Independent Hotel Awards reikt prijzen uit in verschillende categorieën, Rosa Hotel werd geselecteerd in de categorie Beste Hotel Design. Cabanes d’Ostende werd dan weer genomineerd in de categorie Best Independent Hotel.

Allebei vereerd

Inge Decuypere van Rosa Hotel: “We zijn vereerd om genomineerd te zijn voor de Independent Hotel Awards. De nominatie bevestigt onze visie op het belang van een unieke en inspirerende omgeving voor onze gasten. Deze nominatie is mede te danken aan de samenwerking met de gerenommeerde interieurarchitecten van 5AM, wiens creatieve visie en vakmanschap hebben bijgedragen aan het unieke karakter van het hotel. Samen hebben we een omgeving gecreëerd die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook de essentie van comfort en gastvrijheid belichaamt.”

Youri Vandenberghe van Les Cabanes d’Ostende: “Deze nominatie is een belangrijke erkenning van de uitzonderlijke kwaliteit en gastvrijheid die beide we bieden aan onze gasten. We voelen ons bijzonder vereerd met de nominatie voor ‘Independent Hotel of the Year’.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier