Lindsey Nuyten van Café Glacé in Lauwe baat nu ook cafetaria Het Applauws uit

Van zodra het kan en mag zal Lindsey Nuyten instaan voor de uitbating van de cafetaria in het C.C. 't Applauws in Lauwe.©Wilfried Ossieur
Van zodra het kan en mag zal Lindsey Nuyten instaan voor de uitbating van de cafetaria in het C.C. 't Applauws in Lauwe.©Wilfried Ossieur
Redactie KW

Lindsey Nuyten (45) is de nieuwe uitbaatster van de cafetaria in het ontmoetingscentrum Het Applauws. Zij brengt een behoorlijke portie horeca-ervaring mee, want ze runt ook eet- en koffiehuis Café Glacé in de Rijselstraat in Menen.

Lindsey Nuyten is afkomstig van Menen en woont sinds tien jaar in Lauwe. Ze is gehuwd met Bart Suestrone en heeft drie kinderen. Sinds vier jaar baat ze Café Glacé in Menen uit. Daar komt nu dus de cafetaria van Het Applauws bij.

Hulp van zoon

“Ik zal beide zaken combineren”, zegt Lindsey Nuyten. “In Café Glacé kan ik rekenen op twee deeltijdse krachten en ik wil nu nog een extra kracht aanwerven, die ook ’s namiddags hier in de cafetaria aan de slag kan. Daarnaast kan ik rekenen op de hulp van mijn zoon Joran. Het is nog even bang afwachten of ik op 8 mei de deuren mag openen, maar ik kijk er erg naar uit. Het was altijd mijn wens om nog iets extra te doen naast Café Glacé.

Verenigingen welkom

Aan ideeën ontbreekt het haar alvast niet. “Ik zie hier enorm veel potentieel. Ik wil graag ’s avonds en tijdens het weekend snacks serveren. Het lijkt me ook leuk om eens een Italiaanse of Franse avond te organiseren. Ook een koud buffet of een barbecue behoren tot de mogelijkheden. Verenigingen mogen gerust met voorstellen afkomen, ik sta voor alles open. Ik hoop dat de site buiten snel afgewerkt wordt, zodat het aantrekkelijker wordt om buiten op het terras een glas te drinken.”

De cafetaria zal 6 dagen op 7 open zijn van 13.30 tot 22 uur of later, afhankelijk van de evenementen in Het Applauws. De cafetaria zal, net als Café Glacé, op maandag gesloten zijn. (CBM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.