Het cateringteam van het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt is uitgeroepen tot ‘Cateringteam van het jaar’ tijdens de Food Discovery Days van PMG.
Het is niet de eerste keer dat de keuken van het Tieltse ziekenhuis in de prijzen valt. Vorig jaar loofde zelfs de gerenommeerde restaurantgids Gault&Millau nog de manier waarop de keuken van het ziekenhuis de korte keten toepast en met verse producten werkt. Het cateringteam werd dit jaar genomineerd voor de award ‘Cateringteam van het jaar’ van mediagroep PMG. De winnaars werden bekendgemaakt tijdens de Food Discovery Days in Affligem.
Diensthoofd voeding Rob Van Rompuy is trots op het team. “Dagelijks zetten de medewerkers zich in om de vaak negatieve perceptie rond ziekenhuismaaltijden te weerleggen. Door te werken met ultra verse producten en te focussen op smaakvolle gerechten, zetten we de patiënt altijd centraal. Gekoppeld aan een creatieve aanpak, ‘out of the box’ durven denken en een sterke teamgeest zorgt het team ervoor dat we, zelfs in uitdagende omstandigheden, de kwaliteit blijven waarborgen.” (SV)
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier