Kentucky Fried Chicken opent eind dit jaar de deuren in winkelcentrum Ring Kortrijk

© (Foto GF)
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

Benelux Food Group opent binnenkort het Kentucky Fried Chicken restaurant in Ring Kortrijk, vlakbij poort 1 tegenover JBC.

Het eerste KFC restaurant in de provincie West-Vlaanderen en het achtste voor de groep in België. “In het nieuwe KFC restaurant worden 45 lokale mensen tewerkgesteld. Momenteel zijn we nog op zoek naar verschillende profielen waaronder shiftmanagers om het KFC restaurant te runnen”, zegt Sally Herygers voor BFG. De verschillende openstaande vacatures zijn te raadplegen op www.kfcrestaurants.be/werkenbij.

“We zijn ontzettend blij dat we Kentucky Fried Chicken kunnen verwelkomen in Ring Kortrijk. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit restaurant met drive-in een meerwaarde zal bieden voor ons winkelcentrum. Het is de allereerste KFC in West-Vlaanderen. We zijn trots dat Benelux Food Group voor Ring Kortrijk heeft gekozen”, licht Charlotte Tahon, Shopping Center Manager van Ring Kortrijk toe.

Het eerste officiële KFC-restaurant werd in 1952 geopend in de Verenigde Staten door Colonel Harland Sanders, die inmiddels – 69 jaar later – nog steeds het bekende uithangbord van de keten is. Zijn kipgerechten zijn door de jaren heen wereldberoemd geworden, dankzij het ‘Secret Recipe’. Het geheime recept van 11 kruiden en specerijen is al tientallen jaren een begrip in de VS.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.