Gratis optredens tijdens Dulle Dunderdagen in Izegem dit jaar in augustus en september

De Wilfrieds treden op donderdag 26 augustus op in Sportkaffee De Krekel, maar zijn eerder ook al te gast op Bosmolens Ommegang.
Wouter Vander Stricht

De stad Izegem steunt ook dit jaar cafés die deze zomer een optreden in hun café organiseren. De stad doneert een subsidie van 400 euro om voor extra sfeer te zorgen. In augustus en september kan je elke donderdag in een Izegems café terecht voor een verrassend optreden.

“Met de Dulle Dunderdagen willen we deze zomer opnieuw sfeer brengen in de Izegemse cafés”, vertelt schepen van lokale economie Lisbet Bogaert. “Na een noodgedwongen pauze omwille van corona, zijn we blij dat we dit jaar onze Dulle Dunderdagen opnieuw kunnen organiseren. Alle horecazaken die vorig jaar al intekenden, waren ook nu enthousiast om deel te nemen. In samenspraak met de deelnemende cafés beslisten we wel om Dulle Dunderdagen dit jaar uitzonderlijk te laten plaatsvinden in augustus en september. Zo kunnen alle cafés zich in eerste instantie focussen op de heropstart.”

Programmatie Dulle Dunderdagen

De Kemels bijten op 5 augustus de spits af in café ’t Plectrum. Op 12 augustus kan je in café de Club luisteren naar de Old Skool Bluesband, op 19 augustus naar The Retired Punx in sportkaffee de Krekel en op 26 augustus naar de Wilfrieds in De Drie Gezellen. Op 2 september staat Tralalie op de affiche in café Lagaar en op 16 september zijn de Basscats te gast in café Ariba. Daarna gaat het richting café Leute’s. Daar kan je luisteren naar Play Zone. Afsluiten doet men in café ’t Doolkruydt met Teddy’s Jukebox.

Alle optredens gaan telkens van start om 20 uur en zijn gratis

.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier