Derde editie zomerbar Soirée Congé in Pittem: “Er is opnieuw een special act”

Redactie KW

Na twee succesvolle edities komt pop-upzomerbar Soirée Congé ook deze zomer terug in Pittem. Op vrijdag 14 juli zal de Zotte 7 opnieuw alle ingrediënten voorzien om de start van de vakantie goed in te zetten.

De eerste editie van pop-upzomerbar Soirée Congé dateert al van 2019. Na twee jaar coronapauze was de Zotte 7 vorig jaar toe aan hun tweede succeseditie, waar ze dit jaar een vervolg aan hopen te breien.

Eetkraampjes

Met zomerse verfrissingen, eetkraampjes, deejays en special acts zorgt de organisatie opnieuw voor alle nodige ingrediënten voor mensen van Pittem en omstreken om de start van de vakantie goed in te zetten.

“We hebben ons concept verder geoptimaliseerd en de opmerkingen die we kregen na de vorige editie zoveel mogelijk aangepakt”, zegt Stijn Borry van de Zotte 7.

Extra bar

“Zo zullen we werken met een extra bar om de mensen beter te kunnen bedienen, wordt er muziek voorzien voor zowel jong als oud en is er opnieuw een special act aan het begin van de avond.” (Chelsea Smet)

Soirée Congé vindt plaats op vrijdag 14 juli vanaf 18 uur, zoals ieder jaar op de hoeve van Goed Ter Deurhout in de Meulebekestraat in Pittem.

Lees meer over: