De Zandvlugge in Ingelmunster opnieuw decor voor pop-up biercafé Punaise

Brouwer Luc Savels. © vadu
Valentijn Dumoulein
Valentijn Dumoulein medewerker KW

Komend weekend vloeit er opnieuw bier in voormalig café De Zandvlugge. Net zoals vorig jaar palmen brouwer Luc Savels en zijn vrouw weer de oude horecazaak in met hun pop-upcafé met Punaise-bieren.

Het koppel was vroeger het gezicht van café Het Gravenhof (nu Den Bockor) op de Markt in Ingelmunster, maar in 2016 besloten ze een andere weg in te slaan. Luc is al enkele jaren verwoed bezig met zijn eigen Koekoeksbrouwer-ei en bracht onder de naam Punaise reeds verschillende bieren op de markt. Vorig jaar opende hij voor het eerst zijn Punaise Pop-upbiercafé.

Bekroond op Beer Awards

“Dit weekend doen we dat opnieuw”, zegt Luc. Op vrijdag 8 maart kan je er terecht van 16 tot 22 uur, op zaterdag 9 maart van 14 tot 22 uur en op zondag 10 maart van 10 tot 20 uur. Naast onze eigen Punaise-bieren zal je er ook enkele van bevriende brouwerijen kunnen proeven. We zijn overigens in feeststemming want onze Punaise Juicy Bond heeft een bronzen medaille beet op de Beer Awards. Bij mooi weer plaatsen we ook een terras. De catering wordt voorzien door Luckygreenview met zuurdesempizza’s.

De zaak is te vinden naast fietsen Marc Tack in de Gentstraat 184 in Ingelmunster.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier