Annouschka opent opnieuw haar pop-up zomerbar in haar ‘hof’

Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Annouschka Spruytte opent opnieuw de deuren van haar pop-up zomerbar ‘T(h)of in Haringe’. Haar eigen tuin langs de Moenaardestraat 71 in Haringe transformeert ze opnieuw enkele maanden in een echte zomerbar. In haar tuin kan je genieten van heel wat cocktails en mocktails, en er staan ook nieuwe hapjes op de kaart.

De pop-upzomerbar ‘T(h)of in Haringe’ van Annouschka Spruytte opende in 2022 voor de eerste keer in haar eigen tuin. “Zelf ben ik heel tevreden over vorig jaar. Alhoewel juli een mindere maand was qua weer, kwamen de mensen toch af voor de gezelligheid en de lekkere cocktails aan democratische prijzen”, zegt Annouschka Spruytte. “Mijn cocktails en mocktails die ik steeds à la minute vers klaarmaak, zijn dan ook mijn grootste troef. Dit jaar is de kaart uitgebreid naar 16 mocktails en 36 cocktails, en er staan ook enkele nieuwe hapjes op de kaart.”

Rust

“De zomerbar is genieten in de rustige tuin met een prachtig zicht op de velden van een lekker drankje en hapje. Kinderen kunnen zich een beetje verder in de tuin uitleven in het speelhuisje of op de trampoline. Doordat de tuin volledig is afgesloten zijn ouders op hun gemak.”

Met Hemelvaart op donderdag 9 mei om 11 uur opent Annouschka de deuren van haar zomerbar. “Op vrijdag, de brugdag, ben ik open vanaf 14 uur De normale openingsuren zijn vrijdag vanaf 16.30 uur, zaterdag vanaf 15.30 uur en zondag vanaf 11.30 uur. Ook is de zomerbar open op feestdagen of op andere uren voor groepen die reserveren.” In juli en augustus is de zomerbar open op dinsdag en donderdag om 16.30 uur.”

Fotozoektocht

“We doen niet veel evenementen om het rustige karakter te behouden”, legt Annouschka uit. “Op zaterdag 1 juni is er wel een kermisfuif en op zaterdag 22 juni een optreden van Doofpit, op zaterdag 24 augustus is er een retro garden, afsluit van de zomer met een avond vol retro house muziek. Op zondag 25 augustus is er la douce France, een kaas-en wijn evenement, om mooi te eindigen. Van juni tot augustus organiseren we ook nog een leuke fotozoektocht. Iedereen is welkom, jong en oud.” (LBR)

Info: Facebookpagina THOF In Haringe

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier