"We roepen alle klanten op om hun huishoudhulp een virtueel applaus te geven via een bericht op de website www.dagvandeschoonmaak.be", stelt gedelegeerd bestuurder Nico Daenens. "Wij zorgen er dan voor dat alle complimenten per sms bij de juiste persoon terechtkomen."

Veilig werken blijft prioriteit

De bedrijven Dienstenaanhuis en Makkie, die onder Group Daenens vallen, volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus verder op en blijven erg begaan met de situatie van de werknemers. "Vanaf het moment dat corona in ons land uitbrak, zijn we in actie geschoten. Aan de hand van de informatie van de Nationale Veiligheidsraad hebben we met de input van de experten leidraden ontwikkeld om een veilige dienstverlening te garanderen. Dit gaat onder andere om instructiefiches, beeldmateriaal, vloerstickers en beschermingsmateriaal voor de huishoudhulpen. Je vindt alle do's en don'ts terug op het online platform www.veiligterugaanhetwerk.be dat we recent gelanceerd hebben."

"We roepen alle klanten op om hun huishoudhulp een virtueel applaus te geven via een bericht op de website www.dagvandeschoonmaak.be", stelt gedelegeerd bestuurder Nico Daenens. "Wij zorgen er dan voor dat alle complimenten per sms bij de juiste persoon terechtkomen."De bedrijven Dienstenaanhuis en Makkie, die onder Group Daenens vallen, volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus verder op en blijven erg begaan met de situatie van de werknemers. "Vanaf het moment dat corona in ons land uitbrak, zijn we in actie geschoten. Aan de hand van de informatie van de Nationale Veiligheidsraad hebben we met de input van de experten leidraden ontwikkeld om een veilige dienstverlening te garanderen. Dit gaat onder andere om instructiefiches, beeldmateriaal, vloerstickers en beschermingsmateriaal voor de huishoudhulpen. Je vindt alle do's en don'ts terug op het online platform www.veiligterugaanhetwerk.be dat we recent gelanceerd hebben."