Eisbar in Middelkerke beleefde beste editie ooit

Het gelukkige Eisbar-team. (foto LC)
Redactie KW

De handelaars van Middelkerke kunnen terugblikken op een zeer succesvol eindejaar. De bakkers, slagers, warenhuizen en ook de Eisbar draaiden op volle toeren. “Het was de beste editie ooit”, zo klinkt het.

“Alles is goed verlopen bij Eisbar, we kunnen zelfs zeggen dat het de beste editie was ooit. Het programma zat goed in elkaar, en de mix aan artiesten werd geapprecieerd. Daarnaast was de tent zeer gezellig aangekleed. De isolatie was optimaal waardoor het er lekker warm bleef. Elke dag was er een gezellige drukte in de Eisbar, en steeds op een gemoedelijke manier. De eerste week begon nochtans rustig, maar tussen Kerst en Nieuwjaar hebben we erg veel volk over de vloer gehad.

Elke avond was anders. De eighties party was top, maar ook dj’s Dimaro, Bjorn Verhoeven, en Viktor Verhulst en Kobe Ilsen wisten het publiek in te pakken. Ook voor de livebands was er massale opkomst. Het was een totaalpakket waar we jong en oud mee wilden bekoren“, laat Tom Lingier weten.

Perfecte ligging

“Onze plaatselijke artiesten werden ook niet vergeten. We vinden het erg belangrijk om eigen talent in de kijker te zetten. Het samenhorigheidsgevoel, daar draait het toch om? De Eisbar was een ontmoetingsplaats voor de inwoners van Middelkerke. Nieuwe mensen leren kennen, je horizon verbreden, het is alleen maar een positief verhaal. We zien het zeker zitten om dit verhaal verder te zetten. We zijn een gemotiveerd team en nemen de organisatie al drie jaar voor onze rekening. Waarschijnlijk zal Middelkerke volgend jaar voor een ander concept kiezen. Alle kerstactiviteiten zullen dan naar het park verhuizen. Wij kozen er voor dit bewust niet te doen en een andere weg in te slaan. Zo maakt Middelkerke een onderscheid tussen de andere gemeenten en steden. Daarnaast is de ligging van Eisbar perfect, het is heel bereikbaar. De grote parking op het Marktplein is een groot pluspunt. Als ze ons vragen of we volgend jaar opnieuw de organisatie voor onze rekening willen nemen, dan doen we dat met plezier”, aldus Pieter Verkeyn. (RDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier