Callant nu ook hoofdsponsor van landskampioen handbal

Callant Tongeren-voorzitter Luc Tack, Miss België Annelies Törös, Kamagurka en Peter Callant stellen het nieuwe logo van de handbalkampioen voor. © GF
Frederik Jaques
Frederik Jaques Webredacteur

Tongeren, dat op 30 mei landskampioen werd in het handbal, heet voortaan Callant Tongeren, naar de nieuwe hoofdsponsor, Verzekeringen Callant met roots in Oostkamp.

Tongeren werd op zaterdag 30 mei opnieuw landskampioen in het handbal. In de finale klopte het titelverdediger Hasselt in het beslissende duel. Callant is sowieso al erg actief in de Belgische sport, zoals bij Topvolley Callant Antwerpen.

“Laat het echter duidelijk zijn dat sport sponsoren geen doel op zich is”, zegt Peter Callant. “Sport verzekeren, dat is onze business. Sport gebruiken we echter ook om onze naambekendheid te vergroten. Via onze sportsponsoring gaan we ook netwerken, organiseren we business diners bij ons in Oostkamp met de topsponsors van diverse ploegen. Tenslotte gebruiken we topsportactiviteiten om onze klanten te verwennen, contact te hebben met hen.”

Callant heeft intussen kantoren in Oostkamp en Heist, Ghelamco Arena Gent, Tongeren, Berchem, Hoboken en Brasschaat. Voor

Het nieuwe logo van Callant Tongeren werd ontworpen door Kamagurka.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier