Bedrijvencentrum aan Knokbeeklaan feestelijk geopend

Maandag opende de familie Verschaeve het nieuwe bedrijvencenterum, dat plaats biedt aan acht bedrijven, langs de Knokbeeklaan. We zien Steve Verschaeve, Daniel Verschaeve, Jan Verschaeve en Bjorn Verschaeve. © WO
Redactie KW

Maandagavond werd in de Knokbeeklaan in Lauwe het nieuwe bedrijvencentrum officieel geopend. Met de opening werd de grensgemeente opnieuw wat aantrekkelijker voor ondernemers.

De Lauwenaars hebben vanop de eerste rij de bouwwerken in de Knokbeeklaan kunnen volgen. Acht nieuwe en moderne kmo-units werden er opgetrokken om starters en groeiers plaats te kunnen bieden. “Met de bouw van de nieuwe structuur hebben we niet alleen rekening gehouden met de strengste bouwnormen maar werd ook tegemoet gekomen aan de zorgen van enkele buurtbewoners”, zegt Jan Verschaeve, van de gekende ondernemersfamilie Verschaeve. Hij zette het project mee op poten en is dan ook trots op de uitwerking. “Het bedrijvencentrum werd in een diepte gebouwd. Niet alleen hebben we nu een ruime parking kunnen aanleggen, het uitzicht van de buurtbewoners wordt ook nagenoeg niet verstoord.”

Ook Meens schepen van Economie Virginie Breye (N-VA) toonde zich, samen met een delegatie van het stadsbestuur, gelukkig met de uitwerking van het project. “Door middel van reconversie van onbenutte ruimtes wordt onze gemeente erg aantrekkelijk voor ondernemers, zonder dat bewoners moeten inboeten aan levenskwaliteit”, stelde ze. Samen met enkele genodigden, het schepencollege en buren werd geklonken op het nieuwe bedrijvencentrum.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier