Roularta verwelkomt Pascale Sioen van Ardoois bedrijf Sioen Industries als nieuwe bestuurder

Redactie KW

De raad van bestuur van Roularta heeft Pascale Sioen, CEO van de Chemicals divisie van de Sioen Industries Groep uit Ardooie, benoemd tot onafhankelijk bestuurder. Pascale Sioen vult hiermee het opengevallen bestuurdersmandaat van wijlen prof. dr. Caroline Pauwels in, die deze zomer vroegtijdig kwam te overlijden.

Sioen Industries Groep verwerkt basisgrondstoffen tot hoogkwalitatieve halffabricaten voor tal van toepassingen.

Pascale Sioen (54) is master in de economie en volgde verschillende postuniversitaire opleidingen en stages in het buitenland.

Ervaring als bestuurder en manager

Pascale Sioen is uitvoerend bestuurder van Sioen Industries (sinds 1990) maar heeft ook aanzienlijke ervaring als bestuurder en manager in tal van andere ondernemingen in diverse sectoren. Daarnaast zorgt zij voor de begeleiding van een aantal veelbelovende start-ups.

“De raad van bestuur is van oordeel dat mevrouw Pascale Sioen gelet op haar jarenlange ervaring binnen de bedrijfswereld met kennis van zaken zal kunnen bijdragen aan de beraadslaging en besluitvorming binnen de raad van de bestuur van Roularta”, stelt Rik De Nolf, voorzitter van de raad van bestuur van Roularta.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier