Aldi Roeselare sluit tijdelijk de deuren voor werken

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

De inrichting van de Aldi-winkel aan de Sint- Sebastiaanstraat in Roeselare wordt in een nieuw en duurzamer jasje gestoken. Voortaan zullen klanten het assortiment verse producten onmiddellijk vooraan de winkel aantreffen. De koeling wordt vervangen door een natuurlijk koelsysteem. Om de werken mogelijk te maken, sluit Aldi Roeselare de deuren vanaf zaterdag 13 april om 16 uur en heropent op vrijdag 19 april.

Het versassortiment bij Aldi is de laatste jaren sterk gegroeid. De afdeling vers vlees is sindsdien quasi verdubbeld. Het versassortiment krijgt voortaan een prominente plaats vooraan de Aldi-winkel in Roeselare. Om dit mogelijk te maken, gaat de winkel in de Sint-Sebastiaanstraat gedurende een kleine week dicht. Op vrijdag 19 april om 8.30 uur staat het team van 15 medewerkers opnieuw klaar om de klanten te verwelkomen.

In afwachting kunnen de klanten terecht in de nabijgelegen Aldi-winkel aan de Koning Leopoldlaan en in Rumbeke.

Gemakkelijker winkelen

“Met deze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten”, zegt Lobke Destrooper, Manager Verkoop van het regionale hoofdkantoor Aldi Roeselare. “Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje. Door ze onmiddellijk vooraan aan te bieden, kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële. De klanten smaken deze nieuwe presentatie. We merken dat in de ALDI-winkels met de nieuwe inrichting verse producten vaker in de winkelkar belanden.”

Natuurlijke koelmiddelen

De winkel wordt ook uitgerust met een duurzame CO2-koeling met 100 procent natuurlijke koelmiddelen. De omschakeling naar de milieuvriendelijke koeling neemt iets meer tijd in beslag. Daardoor zullen gekoelde producten pas vanaf donderdag 25 april terug beschikbaar zijn in Aldi Roeselare.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier