Poperingenaar Ringo Clauw met B&B VillaJaRi in ‘Met vier in bed’ op VTM

Redactie KW

Vanaf maandag 10 juni kun je van maandag tot donderdag elke avond op VTM naar ‘Met vier in bed’ kijken en kennis maken met VillaJaRi, de Bed & Breakfast van Poperingejaar Ringo Clauw en zijn vriend Jan Herman in de Franse Provence.

In november belde iemand van VTM Ringo en Jan op met de vraag of ze het programma Met vier in bed zagen zitten. “We hadden dat programma nog nooit gezien, maar we hadden er al de meest ongelooflijke verhalen over gehoord. Gasten die bij ons gelogeerd hadden vertelden dat de andere B&B-uitbaters de gastgezinnen steevast hard aanpakten.” Jan en Ringo openden op 1 juli 2012 hun Bed & Breakfast in Flayosc in de Var in de Provence. Op 1 september of tien maanden eerder hadden we de deuren van onze eerste B&B in de Drôme dichtgetrokken. Jan en Ringo nemen ons meteen mee naar 2006 toen ze dat huis in Menée kochten.”

Het koppel leerde elkaar in september 2001 via het internet kennen. “Ik woonde in Menen, Ringo in Poperinge. Het klikte meteen en een paar maanden later woonden we al samen in Poperinge. In 2003 zijn we dan getrouwd en waren we meteen ook het eerste getrouwde homokoppel in Poperinge.”

(Lien)

VillaJaRi vanaf maandag 10 juni op VTM in Met vier in bed.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.