Radio Guga viert tiende verjaardag op Paulusfeesten

Guga bracht met zijn band al heel wat mensen in vervoering. © GF
Redactie KW

Zondagavond speelde Guga Baùl met zijn muzikaal gevolg de Oostendse binnenstad plat. Tien jaar geleden stond hij op hetzelfde podium met Radio Guga.

Al tien jaar is Radio Guga een begrip in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Een ijzersterke band, bekende hits en Guga Baùl als frontman die regelmatig zijn bekende stemmenimitaties op het publiek loslaat. Zoals ook op de Paulusfeesten in Oostende, zondagavond. Tien jaar geleden stond hij ook al op dat podium.

De coverband is een uitloper van zijn soloshow Maestroloog in 2012. In 2019 pakten ze onder de noemer Studio Guga uit met een album, en met de regelmaat van de klok trekken ze er ook op uit. Dit en vorig jaar gaf Guga even wat voorrang aan zijn voorstelling ‘Badje vol met stroop’ en zijn deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Deze zomer doet Guga heel wat festivals aan. Afgelopen weekend stond hij dus op de Paulusfeesten en komende zaterdag doet hij ook Waregem Koerse aan. Afsluiten doen ze op 5 oktober in Affligem. Dit najaar is Guga ook te zien in ‘Sterregem’ op VTM, waarbij hij onder meer in de huid kruipt van Bart Appeltans en Gert Verhulst.

Tickets en info: www.gugabaul.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier