Kato Callebaut en Tom Dice verhuizen naar Oostende om aan plaat te werken

Kato Callebaut en Tom Dice in Oostende.© Nick Decombel
Kato Callebaut en Tom Dice in Oostende.© Nick Decombel
Redactie KW

Vanaf deze maand zijn Kato Callebaut en Tom Dice terug te vinden in Oostende. In de Stad aan Zee zullen ze nog tot maart 2021 werken aan een nieuw album. Ze zijn ervan overtuigd dat ze er alle inspiratie zullen opdoen om een geslaagd album af te leveren. Het verloop zal je van dichtbij kunnen volgen. Na de talkshow Hotel Marcel deze zomer, pakt Toerisme Oostende vzw nu uit met een eerste reality-show met The Starlings in de hoofdrol.

In juni van dit jaar brachten The Starlings al een debuutplaat uit na hun optreden in Liefde voor Muziek. De lovende reacties en de groei van hun volgers heeft gezorgd voor de bevestiging dat een nieuwe plaat zeker aan de orde is. The Starlings, het duoproject van Kato Callebaut en Tom Dice, zal de komende maanden hard werken aan een nieuw album. Ze kozen als locatie heel specifiek voor de badstad Oostende.

Reeks op Facebook

Wekelijks is er een reality-reeks te zien op de Facebookpagina van Toerisme Oostende vzw. De reeks zal hun ontdekkingen tonen en een blik geven achter de schermen. Vanaf 7 december komt er wekelijks een aflevering op www.facebook.com/visitoostende

“We zijn enorm gecharmeerd door de stad Oostende en hopen hier heel wat inspiratie op te doen om onze nieuwe plaat op te nemen”, vertelt Kato. “We ontdekken zelf gaandeweg ongetwijfeld nog heel wat nieuwigheden, die we niet onmiddellijk aan Oostende linken. Ik kijk vooral uit naar de reacties op onze ‘behind the scenes’, iets wat compleet nieuw zal zijn voor ons.”

Gids #LoveOostende

Kato en Tom zullen de komende maanden ook gebruiken om Oostende verder te ontdekken en hun tips te delen met hun volgers. Deze zullen gebundeld worden in een #LoveOostende gids op de website visitoostende.be.

“We kregen al enkele zeer goede tips om uit te proberen. Zo vermeldde een vriend al de Marvin Gaye Midnight Love Tour, bezoeken we nu zeker het James Ensorhuis en gaan we alle street art van The Crystal Ship samen ontdekken. Deze stad zal zich beetje bij beetje wel prijsgeven en net daar zullen we onze inspiratie uit kunnen halen”, geeft Tom Dice nog mee. (GLO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier