Ivan Face brengt nieuwe single en videoclip uit ‘Live Life Now’

Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Onder zijn artiestennaam Ivan Face draagt Ivaan Feys uit Adinkerke in deze coronatijden zijn positieve boodschap uit met zijn nieuwe single ‘Live Life Now’ die wereldwijd uitkomt op alle gekende streamingsplatformen. Er is ook een videoclip te vinden op YouTube.

Ivaan runt al jaren een bedrijf dat zich specialiseert in veiligheid en preventie in Veurne. Maar daarnaast is hij al zijn hele leven bezig met muziek in zijn vrije tijd. Enkele jaren geleden werkte hij zich in de kijker met een uniek teambuildingsevenement. Hij nam deel aan het tv-programma ‘Studio Stan’ om er een nummer op te nemen in de professionele studio’s van Malmedy.

“Als singer-songwriter wilde ik het heft meer in eigen handen nemen om ook zelf professionele producties te kunnen maken. Daarom volgde ik een opleiding Professional Music Production aan het Musica Creative Music Institute en daarna heb ik mijn eigen professionele studio uitgebouwd in Adinkerke”, vertelt Ivaan.

Eigen beheer

‘Live Life Now’ is Ivaans eerste productie die volledig in eigen beheer is gemaakt en uitgebracht. “Het nummer gaat over hoe we ons altijd moeten herinneren dat we van het leven moeten genieten ook al is het niet altijd rozengeur en maneschijn”, verduidelijkt Ivaan.

“Mede door de coronapandemie voelde ik op sociale media, in het nieuws en in mijn omgeving veel negativiteit en verzuring. Veel mensen hebben het moeilijk door het gebrek aan sociaal contact en velen hebben ondertussen al dierbaren verloren door Covid-19. Daarom vond ik het nodig een nummer te schrijven dat een positieve sfeer naar boven brengt en ons doet inzien dat er veel geluk schuilt in de kleine dingen des levens. Genieten van elk moment is de boodschap doorheen het nummer.”

Na regen komt zonneschijn

“De videoclip schetst een beeld van onze maatschappij. De regen symboliseert de moeilijkheden in het leven, maar doorheen de clip zie je ook dat in de regen schoonheid en geluk mogelijk is. Er komt altijd zonneschijn na de regen en de glimlach bij de mensen staat voor de zon die de regen verdrijft. Ik hoop dat het mensen die het nummer horen en zien aanzet tot zelfreflectie en tot een positieve ingesteldheid. Dat zou de mooiste beloning zijn voor mij als artiest. Dat het iets doet met de mensen en ze er een goed gevoel aan overhouden.”

Ivaan wil met zijn muziekstudio NSC Studios naast zichzelf ook andere artiesten begeleiden en helpen met opnemen. Hiervoor heeft hij de laatste jaren geïnvesteerd in professioneel materiaal en een goed netwerk dat ervoor kan zorgen dat artiesten een compleet pakket krijgen.

En er staat meer op het programma: “Ik ga in Pervijze een oude boerderij omtoveren tot muziekstudio en Bed & Breakfast waar artiesten en bands hun album kunnen komen opnemen en ondertussen in de juiste stemming ter plaatse verblijven. Binnenkort dus hits in de charts gemaakt in Flanders Fields?”

Naast Spotify komt het nummer ook uit op Apple music, Deezer, Tidal en Youtube music.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(MVQ)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.