Clouseau speelt uniek concert op podium van ‘Tien om te zien’ in Westende… en jij bepaalt de setlist: “Benieuwd naar jullie keuze!”

Koen en Kris van Clouseau spelen hun grootste hits... en jij bepaalt welke dat worden. © VTM
Redactie KW

Nog twee maanden en het bekendste muziekfeest van het land wordt weer neergepoot in Westende. Tien Om Te Zien maakt zich op voor acht feestavonden op rij: van maandag 15 tot donderdag 25 juli. Die slotavond wordt wel heel speciaal, want we vieren de 40ste verjaardag van Clouseau.

Op donderdag 25 juli zetten Koen en Kris de zeedijk van Westende in lichterlaaie met een bijzonder concert vanop het TOTZ-podium en thuis mag jij hun setlist bepalen. Iedereen kan vanaf nu via deze link stemmen op zijn favoriete Clouseau-hits en zo mee de top 10 van de Clouseau-special bepalen. (lees verder onder de video)

“De tien populairste nummers van Clouseau doorheen de jaren… Wij hebben wel een vermoeden maar de lijst durft toch al eens te veranderen. Bovendien hebben we een hele geschiedenis met het programma Tien Om Te Zien en dat kan misschien het resultaat beïnvloeden? We zijn dus benieuwd welke nummers wij mogen brengen op de Clouseau-special van Tien Om Te Zien. Daar kijken we naar uit!”, horen we bij Koen en Kris van Clouseau.

Meer verrassingen

TOTZ-hosts Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert leiden de special in goede banen en hebben heel misschien nog wel een aantal verrassingen in petto voor de broers Wauters… Wie dit exclusieve Clouseau-concert live wil beleven, kan vanaf nu tickets scoren via VTM.be. De special zal nadien ook te zien zijn bij VTM.

Hier kan je op je favoriete nummers stemmen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier