Black Box Revelation, Vive la Fête en Berre sluiten zomer af op Trax Festival, ook The Voice-winnaar Christophe op de affiche met zijn band

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Op zaterdag 31 augustus sluit Trax Festival de zomer af in Roeselare. Dit jaar pakken ze opnieuw uit met een sterke affiche met Black Box Revelation als absolute topper. Sister May mag samen met Blain de Roeselaarse eer verdedigen. Blain is de band van The Voice-winnaar Christophe Verholle. Het was zijn droom om op Trax te mogen spelen.

Trax Festival is voor heel wat muziekliefhebbers uit Roeselare en omstreken uitgegroeid tot de vaste afsluiter van de zomer. Dit jaar maken ze graag afspraak op zaterdag 31 augustus. Headliner is Black Box Revelation. De groep van Jan Paternoster stond al lang op het verlanglijstje en komt nu eindelijk naar Roeselare.

Voor hen het geweld van Els Pynoo en Vive la Fête. Het festival geeft graag ook heel wat kansen aan aanstormend geweld. Berre is niet meer weg te slaan uit de hitlijsten en Mayorga won vorig jaar De Nieuwe Lichting én stond al meteen op Rock Werchter. Dit jaar maken de dames de oversteek naar Roeselare. Ze krijgen het gezelschap van Blain, de band van Christophe Verholle die onlangs nog The Voice won. De tweede band op de affiche is ook van Roeselaarse afkomst: Sister May. De opener wordt bepaald na een wedstrijd die momenteel loop via vi.be. Er waren meer dan 130 inzendingen, waarbij er vier bands geselecteerd werden om op 5 juli het beste van zichzelf te geven in ‘t Sjampetterke.

De afterparty vindt opnieuw plaats onder de luifel, ook alweer met Roeselaarse toppers. Dj Nadiem draait samen met goede vriend dj Tim, MC Yemi (bekend van Thuis en Dertigers) zorgt voor vocale ondersteuning. Trax Festival is ook dit jaar gratis.

Alle info via www.traxfestival.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier