Als tienjarige was Yannick Uyttenhove alias Maximus naar eigen zeggen smoorverliefd op de Italiaanse zangeres-actrice Sabrina Salerno. "Ik probeerde haar altijd op te bellen, maar ze nam nooit op. Pas onlangs kwam er een doorbraak", glundert de geboren Ardooienaar, verwijzend naar een videoboodschap van Sabrina.

In de tweede helft van de jaren '80 ontpopte de rondborstige Sabrina zich tot een onehitwonder dankzij het Italodisco-nummer 'Boys (Summertime Love)', ook bekend als 'Boys Boys Boys'.

"Don't know what you doing to my body", geeft Uyttenhove in 'Sabrina' toe en hij prijst haar niet enkel de hemel in, maar degradeert in een moeite door ook toenmalige vrouwelijke popcoryfeeën als Samantha Fox en Whitney Houston. Met ironische toets wellicht.

Beluister het nummer hier.

De videoclip waarin Sabrina schitterde in de jaren 80:

Als tienjarige was Yannick Uyttenhove alias Maximus naar eigen zeggen smoorverliefd op de Italiaanse zangeres-actrice Sabrina Salerno. "Ik probeerde haar altijd op te bellen, maar ze nam nooit op. Pas onlangs kwam er een doorbraak", glundert de geboren Ardooienaar, verwijzend naar een videoboodschap van Sabrina. In de tweede helft van de jaren '80 ontpopte de rondborstige Sabrina zich tot een onehitwonder dankzij het Italodisco-nummer 'Boys (Summertime Love)', ook bekend als 'Boys Boys Boys'."Don't know what you doing to my body", geeft Uyttenhove in 'Sabrina' toe en hij prijst haar niet enkel de hemel in, maar degradeert in een moeite door ook toenmalige vrouwelijke popcoryfee├źn als Samantha Fox en Whitney Houston. Met ironische toets wellicht.Beluister het nummer hier.De videoclip waarin Sabrina schitterde in de jaren 80: