"Het grootste, meest solidaire sportevent in Vlaanderen." Zo definieert De Warmste Week de Warmathon. Het brengt in de week voor kerst meer dan 45.000 mensen op de been die zich sportief inzetten voor een van de vele goede doelen van De Warmste Week.

De vijfde editie van de Warmathon is er dit jaar van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december. In West-Vlaanderen trekt de Warmathon voor het eerst naar Kortrijk, waar die dag Studio Brussel start met hun radiomarathon voor De Warmste Week.

Woensdag 18 december: Warmathon Kortrijk, Kasteelkaai - van 12.00 tot 20.00 uur. Inschrijven voor de Warmathon kan vanaf nu op dewarmsteweek.be.

"Het grootste, meest solidaire sportevent in Vlaanderen." Zo definieert De Warmste Week de Warmathon. Het brengt in de week voor kerst meer dan 45.000 mensen op de been die zich sportief inzetten voor een van de vele goede doelen van De Warmste Week. De vijfde editie van de Warmathon is er dit jaar van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december. In West-Vlaanderen trekt de Warmathon voor het eerst naar Kortrijk, waar die dag Studio Brussel start met hun radiomarathon voor De Warmste Week.