'Geen verwijt', de eerste single uit dit album, compleet met videoclip is uit. Deze song gaat over verwijten over en weer tussen man en vrouw en hoe moeilijk het is om overeen te komen als koppel. In de clip gaat Steven H in relatietherapie, maar dat loopt al snel uit de hand...

De videoclip, naar een idee van Steven H zelf, werd gerealiseerd door het Kortrijkse productiehuis Spookstad. Het nummer werd grotendeels opgenomen in de Dead Cow Studio in Zevergem, samen met Fernant Zeste en David Goetheyn. De mastering gebeurde door Frederik Dejongh van Jerboa Mastering.

'Geen verwijt', de eerste single uit dit album, compleet met videoclip is uit. Deze song gaat over verwijten over en weer tussen man en vrouw en hoe moeilijk het is om overeen te komen als koppel. In de clip gaat Steven H in relatietherapie, maar dat loopt al snel uit de hand...De videoclip, naar een idee van Steven H zelf, werd gerealiseerd door het Kortrijkse productiehuis Spookstad. Het nummer werd grotendeels opgenomen in de Dead Cow Studio in Zevergem, samen met Fernant Zeste en David Goetheyn. De mastering gebeurde door Frederik Dejongh van Jerboa Mastering.