'From Fresh Cut To Dry Aged' vertelt het verhaal van Brent Vanneste, Jesse Surmont, Cis Deman en Joris Casier aan de hand van interviews en ongeziene archiefbeelden. Van die eerste show in café Prins Albert tot beelden van hun HUMO's Rock Rally in 2008. Maar ook interviews met Kim Wright, Stefanie Mannaerts van Brutus én Brann Dailor en Brent Hinds van Mastodon, na hun show in de AB onlangs. De docu duurt net iets meer dan 20 minuten en werd gemaakt door Red Bull Music.

De docu ging op dinsdag 23 april 2019 in première in het Lakenmetershuis in Gent. STAKE was natuurlijk ook aanwezig en speelde direct na de screening enkele gloednieuwe nummers. De docu is ook te zien op www.redbull.be/stake!

'From Fresh Cut To Dry Aged' vertelt het verhaal van Brent Vanneste, Jesse Surmont, Cis Deman en Joris Casier aan de hand van interviews en ongeziene archiefbeelden. Van die eerste show in café Prins Albert tot beelden van hun HUMO's Rock Rally in 2008. Maar ook interviews met Kim Wright, Stefanie Mannaerts van Brutus én Brann Dailor en Brent Hinds van Mastodon, na hun show in de AB onlangs. De docu duurt net iets meer dan 20 minuten en werd gemaakt door Red Bull Music.De docu ging op dinsdag 23 april 2019 in première in het Lakenmetershuis in Gent. STAKE was natuurlijk ook aanwezig en speelde direct na de screening enkele gloednieuwe nummers. De docu is ook te zien op www.redbull.be/stake!