VBRO Radio komt naar Merkem

Op de foto vlnr: Jan Depover (De Kippe), Katrien Monkerhey (De Kippe) Paul Bruna presentator, Frederik Thomas directeur VBRO, Kathy Wyffels en Thierry Mus, medewerkers van PA. © ACK
Redactie KW

Vorig jaar was VBRO radio iedere week te gast in Middelkerke met hun programma VBRO aan ZEE, dit jaar wordt het VBRO te Lande. De opnames zullen doorgaan in De Kippe in Merkem.

Het concept van het programma blijft hetzelfde: vanop het groot terras van De Kippe ontvangt Paul Bruna op vrijdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur Vlaamse artiesten voor een babbel en een optreden. Daarnaast komen ook bekende personen uit de sportwereld op bezoek. De gesprekken worden opgenomen en uitgezonden op VBRO en worden op woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur uitgezonden. Bij minder goed weer wordt uitgeweken naar binnen in De Kippe.

De eerste opnames gaan door op 12 juli, daarna op 19 juli, op 9, 16 en 23 augustus. Op 12 en 19 juli worden 2 uitzendingen opgenomen. De toegang is telkens gratis. Artiesten die al toezegden zijn oa. Herbert, Mieke, Bandit, Frank Valentino, Michael Lanzo, Salim Seghers , Tamara, Jan Wuytens en nog vele anderen. Radio VBRO is te beluisteren in heel Vlaanderen via FM, via DAB+ en sinds kort ook op TV via kanaal 944 van Telenet, voor de frequenties zie www.vbro.be.

(ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier