De eerste editie van de Oostende Awards was een schot in de roos. Met 517 personen was de zaal volledig uitverkocht. Dit jaar gaat de vzw Oostende Awards op hetzelfde elan verder. Er is één nieuwigheid: de verkiezing Stadsfiguur, een initiatief van Radio Oostende1 en Deze Week, wordt opgenomen in de Oostende Awards.

Er zijn negen awards, die elk een eigen jury hebben. De juryleden zijn externen, die niet afkomstig zijn uit Oostende. De awards zijn: renovatie handelspaden en bedrijfsgebouwen, bedrijf van het jaar, starter van het jaar, beleving van het jaar, persoonlijkheid van het jaar, meest innovatieve horecazaak, de Gouden Zandkorrel en Stadsfiguur.

De Oostende Awards worden uitgereikt op 11 maart in het Kursaal Oostende.

Mensen nomineren kan vanaf nu via www.oostende-awards.be.

(GLO)

De eerste editie van de Oostende Awards was een schot in de roos. Met 517 personen was de zaal volledig uitverkocht. Dit jaar gaat de vzw Oostende Awards op hetzelfde elan verder. Er is één nieuwigheid: de verkiezing Stadsfiguur, een initiatief van Radio Oostende1 en Deze Week, wordt opgenomen in de Oostende Awards.Er zijn negen awards, die elk een eigen jury hebben. De juryleden zijn externen, die niet afkomstig zijn uit Oostende. De awards zijn: renovatie handelspaden en bedrijfsgebouwen, bedrijf van het jaar, starter van het jaar, beleving van het jaar, persoonlijkheid van het jaar, meest innovatieve horecazaak, de Gouden Zandkorrel en Stadsfiguur.De Oostende Awards worden uitgereikt op 11 maart in het Kursaal Oostende.(GLO)