Zondag zagen we hoe Joke helaas naar huis moest vertrekken in De Mol, maar ze komt terug! Op zaterdag 5 mei komt ze langs in de Decathlon van Kortrijk (11 tot 12.30 uur) en Gent (14.30 tot 16 uur) om fans van De Mol uit te dagen.

Joke zal die dag een sportieve proef uitvoeren en proberen een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Daarna is het aan de fans om de challenge aan te gaan en het beter te doen dan Joke.

Duoticket voor de finale

Durf jij het aan en versla jij Joke? Dan maak je kans op een duoticket voor de finale van De Mol op 13 mei in Kinepolis. "We willen door dit partnership mensen zin geven om te sporten", aldus Luk De Meester.

Momenteel zitten er nog vier kandidaten in het populaire VIER-programma: Lloyd Vermeulen uit Avelgem, Pascale Van Leeuwen uit Klemskerke, Pieter Delanoy uit Assebroek en Bahador Sabouri uit Gent.

Iedere week zal Decathlon een andere afvaller uitnodigen in een andere vestiging. Hou de site van Decathlon in de gaten om te weten wanneer jij jouw favoriete deelnemer kan uitdagen.

Zondag zagen we hoe Joke helaas naar huis moest vertrekken in De Mol, maar ze komt terug! Op zaterdag 5 mei komt ze langs in de Decathlon van Kortrijk (11 tot 12.30 uur) en Gent (14.30 tot 16 uur) om fans van De Mol uit te dagen. Joke zal die dag een sportieve proef uitvoeren en proberen een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Daarna is het aan de fans om de challenge aan te gaan en het beter te doen dan Joke. Durf jij het aan en versla jij Joke? Dan maak je kans op een duoticket voor de finale van De Mol op 13 mei in Kinepolis. "We willen door dit partnership mensen zin geven om te sporten", aldus Luk De Meester.Momenteel zitten er nog vier kandidaten in het populaire VIER-programma: Lloyd Vermeulen uit Avelgem, Pascale Van Leeuwen uit Klemskerke, Pieter Delanoy uit Assebroek en Bahador Sabouri uit Gent.