Bezoekers konden in de tent hun favoriete cartoon kiezen. De spotprent van cartoonist Luc Vernimmen viel het meest in de smaak. De 59-jarige Mortselnaar kreeg dan ook de publieksprijs 2018.

Ook op vlak van publieke opkomst was het Cartoonfestival op het strand ter hoogte van het Heldenplein opnieuw een schot in de roos. Maar liefst 80.424 bezoekers vergaapten zich aan de creatieve hersenspinsels van de top van de internationale cartoonisten. Zij gingen dit jaar aan de slag met het thema 'vakantie en toerisme'.

Ondanks de bijzonder hete temperaturen deze zomer vonden dus heel wat mensen de weg naar de Cartoontent. Een bevestiging dat zowel het concept als de locatie aanslaat bij het publiek.

(DM)

Bezoekers konden in de tent hun favoriete cartoon kiezen. De spotprent van cartoonist Luc Vernimmen viel het meest in de smaak. De 59-jarige Mortselnaar kreeg dan ook de publieksprijs 2018.Ook op vlak van publieke opkomst was het Cartoonfestival op het strand ter hoogte van het Heldenplein opnieuw een schot in de roos. Maar liefst 80.424 bezoekers vergaapten zich aan de creatieve hersenspinsels van de top van de internationale cartoonisten. Zij gingen dit jaar aan de slag met het thema 'vakantie en toerisme'. Ondanks de bijzonder hete temperaturen deze zomer vonden dus heel wat mensen de weg naar de Cartoontent. Een bevestiging dat zowel het concept als de locatie aanslaat bij het publiek. (DM)