ParkPop 2017 lost eerste namen

Redactie KW

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van ParkPop blikte voorzitter Frederik Teerlinck terug op de voorbije editie die alweer een schot in de roos was en maakte hij al twee namen bekend die het gratis ParkPopfestival 2017 zullen kleuren.

“Een betere organisatie op het festivalterrein creëerde meer ruimte en gaf meer comfort aan het publiek dat even massaal was afgekomen als het jaar voordien”, vatte voorzitter Frederik Teerlinck het logistieke luik samen tijdens de nieuwjaarsreceptie. “Ook financieel kunnen we het nog steeds beredderen. We hebben de voorbije jaren zelfs een buffer kunnen opbouwen waardoor een uitgeregend festival nog geen ramp zou zijn voor het daaropvolgende jaar. Wat mij wel wat zorgen baart op middellange termijn, is de stijging van de onkosten want wat inkomsten betreft zitten we aan de limiet. De Vip-tent zit nu al afgeladen vol en qua drankverkoop bleef alles op hetzelfde niveau. Ondanks de steeds prijziger wordende gages voor de artiesten hebben we ons budget hiervoor niet verhoogd en hebben we toch enkele interessante namen naar ons festival op zaterdag 19 en 20 augustus kunnen lokken. We blijven voor een mix zorgen van tributegroepen en enkele interessante bands met naam. Twee van die namen kan ik nu al bekendmaken. Op zaterdag plannen we ‘Liking Theory’, de tribute band van Linkin Park, die voor een machtig optreden zal zorgen en op zondag is er ‘Michael Jackson UK’ die ook garant staat voor een topact met begeleidingsgroep en danseressen. De volgende namen worden deze week met mondjesmaat gelost op onze facebookpagina: www.facebook.com/ParkpopOostkamp’. Ook in het Brugsch Handelsblad van komende vrijdag komt u alvast nog veel meer te weten.”

Het achtkoppige ParkPop-bestuur heeft voor deze 16de editie van het festival op 19 en 20 augustus alweer een prachtige affiche samengesteld. Op de vooravond van het festival, op 18 augustus, wordt de tent gereserveerd voor 80 quizploegen die deelnemen aan de grote ParkPopquiz. Snel inschrijven is de boodschap.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier