Met meer dan 120.000 kijkers ging de clip voor Nooit Naar Nergens waarin de Muur van Geraardsbergen aan bod komt vorig jaar viraal op sociale media. Het nummer komt van het album 'Tijd is alles'. Nu valt ook de jury van het filmfestival 'Filmed by Bike' in Portland -een grote stad in het noordwesten van de Verenigde Staten- voor de video.

"Het selectiecomité liet ons weten dat ze erg geraakt waren door de oprechtheid van de video en dat ze die dan ook graag wilden laten zien op hun filmfestival", vertelt zanger en gitarist Klaas Delrue.

De band maakte onlangs ook de nieuwe begingeneriek voor 'Vive Le Vélo/Leve De Ronde', dat deze week op Eén te zien was. Yevgueni baseerde zich hiervoor op 'Paris sera toujours Paris' van Zaz en Maurice Chevalier.

Net als Het Zesde Metaal draagt ook Yevgueni de koers in het hart. Wellicht daarom werd frontman Klaas Delrue gevraagd voor het peterschap van de duizend kilometer voor Kom Op Tegen Kanker en dit samen met Peter Van de Veire, Karolien Debecker, Cath Luyten en Maarten Vangramberen. "De kans is niet gering dat dit peterschap ook een muzikaal staartje krijgt", geeft Delrue in een persbericht mee.

Je kan deze actie volgen op www.1000km.be of via de gelijknamige Facebookpagina.

(SVV)

Met meer dan 120.000 kijkers ging de clip voor Nooit Naar Nergens waarin de Muur van Geraardsbergen aan bod komt vorig jaar viraal op sociale media. Het nummer komt van het album 'Tijd is alles'. Nu valt ook de jury van het filmfestival 'Filmed by Bike' in Portland -een grote stad in het noordwesten van de Verenigde Staten- voor de video."Het selectiecomité liet ons weten dat ze erg geraakt waren door de oprechtheid van de video en dat ze die dan ook graag wilden laten zien op hun filmfestival", vertelt zanger en gitarist Klaas Delrue.De band maakte onlangs ook de nieuwe begingeneriek voor 'Vive Le Vélo/Leve De Ronde', dat deze week op Eén te zien was. Yevgueni baseerde zich hiervoor op 'Paris sera toujours Paris' van Zaz en Maurice Chevalier.Net als Het Zesde Metaal draagt ook Yevgueni de koers in het hart. Wellicht daarom werd frontman Klaas Delrue gevraagd voor het peterschap van de duizend kilometer voor Kom Op Tegen Kanker en dit samen met Peter Van de Veire, Karolien Debecker, Cath Luyten en Maarten Vangramberen. "De kans is niet gering dat dit peterschap ook een muzikaal staartje krijgt", geeft Delrue in een persbericht mee.Je kan deze actie volgen op www.1000km.be of via de gelijknamige Facebookpagina.(SVV)