Luziana (53) en Jeffrey (29) uit Bikschote opmerkelijk koppel in ‘Zo Man Zo Vrouw’

Foto RB
Redactie KW

Luziana Hostyn (53) en Jeffrey Vanbavinckhe (29) uit Bikschote maakten vorige week hun tv-debuut in ‘Zo Man, Zo Vrouw’ op VIJF.

Zowel Luziana als Jeffrey is afkomstig van Kortrijk. Ze leerden elkaar kennen op een ongewone manier. “Ik ben mama van drie kinderen uit een vorige relatie: Jelle (32), Lobke (21) en Wolf (10). Het was Lobke die zorgde voor een blind date met de vader van Jeffrey. Na enkele ontmoetingen viel mijn oog echter op de zoon en dit werd snel wederzijds. Vanaf dat moment moest ik mijn blind date als schoonvader aanspreken en bouwde ik een goede vriendschappelijke relatie op met de papa van Jeffrey”, zegt Luziana.

Zo Man Zo Vrouw

Het was op initiatief van Jeffrey dat het koppel zich inschreef voor het programma ‘Zo Man Zo Vrouw’ op VIJF. Daarin gaat modegoeroe Jani Kazaltzis op bezoek bij een koppel dat kledingtips kan gebruiken. “De opnames namen drie dagen in beslag”, zegt Luziana. “De eerste dag kwamen ze filmen bij ons thuis en moesten we onze kleerkast tonen aan Jani. Die gaf daar dan zijn gepeperde en soms grove mening over. Hij brak onze stijl volledig af. Ik vind dat ook niet erg. Zelf durf ik ook mijn mening direct te uiten en hou ik er van als mensen rechtuit zijn. Onze kledij is ook wat gedurfd en niet zo alledaags.”

“De tweede dag gingen we naar het Wijnegem shoppingcentrum en ten slotte werden we op de derde dag in de studio’s klaargestoomd voor onze metamorfose. Toen we uiteindelijk het resultaat zagen waren we toch niet helemaal tevreden. We verkiezen zeker onze oorspronkelijke kleerkast en stijl boven onze metamorfose.”

(LJ – foto RB)

Lees ook hierover in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier