Woensdagavond zijn legends van Temptation Island, Gringo en Tim De Pril, te gast in Gert Late Night. In 2007 katapulteerde Gringo zich de televisiegeschiedenis in met zijn allesomvattende 'Talk To The Hand'. Vijf jaar eerder deed Tim De Pril al een poging om de ultieme relatietest te overleven. Zonder succes. Maar hoe gaat het vandaag nog met hen?

Leah Thys en Dina Tersago kiezen ook voor een legendarische televisieafspraak en spelen de enige echte Sakosjen-scène uit Thuis na. En ook de Nederlandse cabaretier André van Duin komt langs.

Gert Late Night, woensdagavond om 22.10 uur op VIER.

Woensdagavond zijn délegends van Temptation Island, Gringo en Tim De Pril, te gast in Gert Late Night. In 2007 katapulteerde Gringo zich de televisiegeschiedenis in met zijn allesomvattende 'Talk To The Hand'. Vijf jaar eerder deed Tim De Pril al een poging om de ultieme relatietest te overleven. Zonder succes. Maar hoe gaat het vandaag nog met hen?Leah Thys en Dina Tersago kiezen ook voor een legendarische televisieafspraak en spelen de enige echte Sakosjen-scène uit Thuis na. En ook de Nederlandse cabaretier André van Duin komt langs.