De voorbije maanden investeerde de werkgroep van de Red Rock Rally heel wat tijd om opnieuw een aantrekkelijk programma te kunnen presenteren. In de Botanieken Hof in Brugge zouden op vrijdag 1 mei 's namiddags opnieuw vijf bands strijden voor een cheque van 500 euro. Aansluitend zou een avondprogramma volgen met gratis optredens van Ruby Grace, Is It Anita, Sylvie Kreusch en headliner Faces on TV.

Geen onnodige risico's

Dit muzikaal feestje dat stand-upcomedian David Galle aan elkaar zou praten, gaat helaas niet door. "De voorbije weken zijn we geconfronteerd met een hertekening van ons sociale en economische leven", verduidelijkt de werkgroep van de Red Rock Rally. "Heel wat evenementen op vlak van cultuur, sport, jeugd en podiumkunsten worden afgelast wegens de federale maatregelen om het coronavirus in te perken. Niemand weet vandaag hoelang deze uitzonderlijk situatie nog zal duren. Onze vzw 1 op Mei wil daarom geen onnodige risico's nemen. Voor onze vrijwilligers noch voor onze bezoekers."

Solidariteit

Daarom besloot de werkgroep van de Red Rock Rally om haar festival dit jaar te annuleren wegens overmacht. "Hoezeer we ook snakken naar die gezellige 1 mei, het zou onverantwoord zijn om over bijna een maand drie- à vijfduizend mensen in het Koningin Astridpark samen te brengen. Uit zorg voor ons publiek, de artiesten, onze leveranciers en vele vrijwilligers en uit solidariteit met mensen met een verhoogd risico op besmetting willen we mee onze verantwoordelijkheid nemen tot de indijking van het COVID-19 virus. Zet de Red Rock Rally alvast in je agenda van 2021. Ja hoor, opnieuw op 1 mei", klinkt het nog.

(svv)

De voorbije maanden investeerde de werkgroep van de Red Rock Rally heel wat tijd om opnieuw een aantrekkelijk programma te kunnen presenteren. In de Botanieken Hof in Brugge zouden op vrijdag 1 mei 's namiddags opnieuw vijf bands strijden voor een cheque van 500 euro. Aansluitend zou een avondprogramma volgen met gratis optredens van Ruby Grace, Is It Anita, Sylvie Kreusch en headliner Faces on TV.Dit muzikaal feestje dat stand-upcomedian David Galle aan elkaar zou praten, gaat helaas niet door. "De voorbije weken zijn we geconfronteerd met een hertekening van ons sociale en economische leven", verduidelijkt de werkgroep van de Red Rock Rally. "Heel wat evenementen op vlak van cultuur, sport, jeugd en podiumkunsten worden afgelast wegens de federale maatregelen om het coronavirus in te perken. Niemand weet vandaag hoelang deze uitzonderlijk situatie nog zal duren. Onze vzw 1 op Mei wil daarom geen onnodige risico's nemen. Voor onze vrijwilligers noch voor onze bezoekers."Daarom besloot de werkgroep van de Red Rock Rally om haar festival dit jaar te annuleren wegens overmacht. "Hoezeer we ook snakken naar die gezellige 1 mei, het zou onverantwoord zijn om over bijna een maand drie- à vijfduizend mensen in het Koningin Astridpark samen te brengen. Uit zorg voor ons publiek, de artiesten, onze leveranciers en vele vrijwilligers en uit solidariteit met mensen met een verhoogd risico op besmetting willen we mee onze verantwoordelijkheid nemen tot de indijking van het COVID-19 virus. Zet de Red Rock Rally alvast in je agenda van 2021. Ja hoor, opnieuw op 1 mei", klinkt het nog.(svv)