Gaan Kelly en Nick lopen met de laatste trofee van ‘Met Vier in Bed’?

Welk duo kroont zich tot laatste weekwinnaar en gaat met de 'Met Vier In Bed-trofee naar huis?' © vtm
Redactie KW

Het vtm-programma ‘Met Vier In Bed’ sluit deze week het seizoen af onder de Portugese zon, aan de Zilverkust bekend om zijn ruige rotskusten en pittoreske dorpjes. Onder de vier koppels bespeuren we ook Kelly en Nick die hun zomerbar in Knokke ruilden voor een vakantiewoning in Vivenda Da Moita.

Ten noorden van Lissabon, op zo’n 12 kilometer van de Zilverkust, ligt Alvorninha. Tussen de Portugese huisjes ligt Vivenda Da Moita, de vakantiewoning van Kelly en Nick. Het koppel had al vele jaren een appartementje aan de Portugese kust, het ideale toevluchtsoord voor hun drukke leven in België. In Knokke baatten ze immers een populaire strandbar uit. “Dat hebben we twaalf jaar gedaan”, vertelt Nick. “Uiteindelijk hebben mijn zus en schoonbroer de bar overgenomen en konden wij met een gerust hart naar Portugal vertrekken.”

Gebeten door de microbe

Kelly en Nick kochten twee woningen op slechts 200 meter van elkaar, één om zelf te wonen, en één om uit te baten als vakantiewoning. Na zware verbouwingswerken was Vivenda Da Moita een feit. De vakantiewoning voor acht personen telt drie slaapkamers met elk een eigen badkamer. “We zijn hier nu al zo’n 2,5 jaar en we hebben er nog geen moment spijt van”, gaat Nick verder. “Mijn vrouw houdt zich voltijds bezig met de vakantiewoning. Ik help haar daarbij, maar daarnaast importeer ik ook nog tuinmeubelen uit Nederland en Duitsland. Vooral door tweede verblijvers is daar veel vraag naar.”

Hoewel Kelly en Nick kozen voor een vakantiewoning, willen ze hun gasten net als in een B&B in de watten leggen.
Hoewel Kelly en Nick kozen voor een vakantiewoning, willen ze hun gasten net als in een B&B in de watten leggen.© vtm

Hoewel Kelly en Nick kozen voor een vakantiewoning, willen ze hun gasten net als in een B&B in de watten leggen. Zo bieden ze ontbijtpakketten aan, met zelfgemaakte producten, maar ook barbecue- en aperitiefpakketten. Bij aankomst staat er bovendien voor de gasten een ijskast klaar, gevuld met wijn, bier en frisdrank. Doordat hun eigen woning vlakbij is, staan ze altijd paraat voor hun bezoekers. “Eigenlijk is het een vakantiewoning met een extra service”, vertelt Nick. “En het is net dat wat de mensen zo aanspreekt.”

Met Vier in Bed

Vanaf maandagavond zijn Kelly en Nick te zien in het vtm-programma ‘Met Vier In Bed’. “Dat was een heel leuke, maar intensieve ervaring“, zegt Nick. “Ik ben vooral benieuwd hoe het op televisie zal komen. We weten wat er gefilmd is, maar we weten nog niet hoe het gebracht zal worden. Al lachend zei ik wel al dat ze misschien ook een aflevering met bloopers kunnen maken, want er is wel heel wat gelachen tijdens de opnames.”

Ik ben vooral benieuwd hoe het op televisie zal komen

Door mee te doen aan ‘Met Vier In Bed’ kan je ook eens van dichtbij zien hoe het er in andere B&B’s aan toe gaat. “Dat was een goede ervaring en het is leuk om die mensen te leren kennen. Je steekt er ook bepaalde zaken van op. Anderzijds ben je ook trots op jouw eigen zaak als ze bij jou op bezoek komen. Wij kregen bijvoorbeeld het compliment dat we ontbijt serveren in ontbijtmanden. Dat werd zeer goed onthaald”, besluit Nick.

Met Vier In Bed, van vandaag maandag tot en met donderdag om 21.40 uur bij vtm. In de aflevering van morgen dinsdag staat de vakantiewoning van Kelly en Nick centraal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier