Visrestaurant - of zeg dus maar 'vistaurant' - Aan Tafel in Wenduine kreeg maandag wel erg vreemde 'fanmail' in de bus. Een nobele onbekende begrijpt duidelijk het woordgrapje in de benaming niet en ergert zich daar bovendien zozeer aan, dat hij - of zij - de moeite nam om in de pen, of in dit geval duidelijk de alcoholstift te kruipen. Terwijl hij/zij dan toch bezig is, wordt er nog bij gesuggereerd dat zoveel domheid dan wel met de West-Vlaamse (let op het liggend streepje) afkomst te maken zal hebben.

De eigenaar van de zaak postte een foto van het kleinood vandaag op Facebook en ziet er de humor wel van in. Al vraagt hij zich wel af of sommige mensen écht niets beters te doen hebben.

(FJA)

Visrestaurant - of zeg dus maar 'vistaurant' - Aan Tafel in Wenduine kreeg maandag wel erg vreemde 'fanmail' in de bus. Een nobele onbekende begrijpt duidelijk het woordgrapje in de benaming niet en ergert zich daar bovendien zozeer aan, dat hij - of zij - de moeite nam om in de pen, of in dit geval duidelijk de alcoholstift te kruipen. Terwijl hij/zij dan toch bezig is, wordt er nog bij gesuggereerd dat zoveel domheid dan wel met de West-Vlaamse (let op het liggend streepje) afkomst te maken zal hebben.De eigenaar van de zaak postte een foto van het kleinood vandaag op Facebook en ziet er de humor wel van in. Al vraagt hij zich wel af of sommige mensen écht niets beters te doen hebben.(FJA)