Compact Disk Dummies wekken voor ‘I remember’-twelve inch Silver Sisters tot leven

© (Foto GF)
Redactie KW

Voor een Goose-remixwedstrijd van Studio Brussel pakten ze in het verleden onder dit pseudoniem ‘What you need’ aan. Nu leefden ze zich als Silver Sisters uit op een eigen single.

Die single heet ‘I remember’ en staat ondertussen bijna vier maanden of zestien weken in Studio Brussels ‘De Afrekening’. Op zaterdag 30 mei bereikten Lennert en Janus Coorevits uit Desselgem met deze voorloper van hun tweede album ‘Neon Fever Dream’ de eerste plaats in deze lijst, die toonaangevend genoemd mag worden. Daarom verdient deze (radio)hit, die ondertussen een half miljoen keer werd gedownload, een speciale edit, oordeelden de broers.

Ze dreven het tempo van de single op en lieten het nummer afklokken op net geen zes en een halve minuut. Bijzonder is dat de Dummies, die afgelopen weekend voor het eerst op Rock Werchter speelden en wel tweemaal in de plaatselijke Zomerbar, hun remix gratis ter beschikking stellen. Het enige wat je hoeft te doen om deze remake te kunnen beluisteren, is hen volgen op Spotify en dit doe je via deze weblink: https://www.toneden.io/compact-disk-dummies/post/wanna-hear-an-unreleased-song?mc_cid=a73104e5c0&mc_eid=db5fda5afa.

De komende maanden staan er van het tweetal negen optredens gepland, waaronder één in West-Vlaanderen. Als het met Covid-19 de goede kant blijft uitgaan, kan een schare fans hen op woensdag 7 oktober in De Kreun aanschouwen. Alle tickets voor dit concert vonden inmiddels een bestemmeling.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier