Afgelopen vrijdag speelde Ratmosphere nog live in Snuffel Hostel in het kader van de 'Week van de Snuffel'. Daar brachten ze ook de nieuwe single 'Tight Corner' ten gehore. Enkele dagen later kun je op YouTube de bijbehorende clip, geregisseerd door Dries Smalle, bekijken. Ratmosphere is een afsplitsing van de bekende Brugse rockband Soviet Grass, die onder meer op tournee ging met Balthazar.

Maandag maakten Brecht (drums) en zijn drie jaar oudere broer Robin (gitaar) bekend dat ze tijdens de herfsttournee van Black Box Revelation hun voorprogramma mogen invullen. Dit brengt hen onder meer op donderdag 7 november in Kunstencentrum Vooruit in Gent en op zaterdag 16 en zondag 17 november in de concertzaal van De Kreun in Kortrijk. Die twee laatste optredens zijn inmiddels uitverkocht.

Eerder deed Ratmosphere al supports voor Warhaus, de band rond Maarten Devoldere van Balthazar, in Italië en Zwitserland.

(SVV)

Afgelopen vrijdag speelde Ratmosphere nog live in Snuffel Hostel in het kader van de 'Week van de Snuffel'. Daar brachten ze ook de nieuwe single 'Tight Corner' ten gehore. Enkele dagen later kun je op YouTube de bijbehorende clip, geregisseerd door Dries Smalle, bekijken. Ratmosphere is een afsplitsing van de bekende Brugse rockband Soviet Grass, die onder meer op tournee ging met Balthazar.Maandag maakten Brecht (drums) en zijn drie jaar oudere broer Robin (gitaar) bekend dat ze tijdens de herfsttournee van Black Box Revelation hun voorprogramma mogen invullen. Dit brengt hen onder meer op donderdag 7 november in Kunstencentrum Vooruit in Gent en op zaterdag 16 en zondag 17 november in de concertzaal van De Kreun in Kortrijk. Die twee laatste optredens zijn inmiddels uitverkocht.Eerder deed Ratmosphere al supports voor Warhaus, de band rond Maarten Devoldere van Balthazar, in Italië en Zwitserland.(SVV)