Brugse broers Serruys met Ratmosphere in voorprogramma Black Box Relevation

© Facebook Ratmosphere
Redactie KW

Aanstaande zaterdag 28 september neemt Ratmosphere in de Magdalenazaal (Magdalenastraat 27) deel aan de Brugse preselectie van Sound-Track, de opvolger van Westtalent. Robin en Brecht Serruys, de Brugse broers achter Ratmosphere, staan ook in het voorprogramma van de Black Box Revelation.

Afgelopen vrijdag speelde Ratmosphere nog live in Snuffel Hostel in het kader van de ‘Week van de Snuffel’. Daar brachten ze ook de nieuwe single ‘Tight Corner’ ten gehore. Enkele dagen later kun je op YouTube de bijbehorende clip, geregisseerd door Dries Smalle, bekijken. Ratmosphere is een afsplitsing van de bekende Brugse rockband Soviet Grass, die onder meer op tournee ging met Balthazar.

https://www.youtube.com/watch?v=6sSpBLugVdc

Maandag maakten Brecht (drums) en zijn drie jaar oudere broer Robin (gitaar) bekend dat ze tijdens de herfsttournee van Black Box Revelation hun voorprogramma mogen invullen. Dit brengt hen onder meer op donderdag 7 november in Kunstencentrum Vooruit in Gent en op zaterdag 16 en zondag 17 november in de concertzaal van De Kreun in Kortrijk. Die twee laatste optredens zijn inmiddels uitverkocht.

Eerder deed Ratmosphere al supports voor Warhaus, de band rond Maarten Devoldere van Balthazar, in Italië en Zwitserland.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier