Beste Bart,

U bent er zich misschien niet van bewust, maar wij kunnen op enig verwantschap bogen. We liepen beiden school in het Sint-Leocollege, wat toch een band geeft, en - vooral - we hebben beiden dezelfde dooppeter, nl. koning Boudewijn zaliger. Jawel, ook ik ben 7de opeenvolgende zoon. Hebt u bij de geboorte ook zo'n zilveren bekertje gekregen waarin een gekroonde letter B was gegraveerd ? Onze verwantschap houdt echter niet in dat ook ik mij geroepen voel om een roman of toneelstuk te schrijven. Neen, dit pretje gun ik recensenten niet. Dat belet echter niet dat ik al langer met bijzondere belangstelling uw schrijverscarrière volg. Schrijvers en Brugge : het klikt allerminst onaardig en hier zou ik nu een rijtje beroemde namen kunnen laten volgen waarin ook u een plaatsje zou hebben. En ja, ik vergat het ei zo na : van harte gefeliciteerd met uw 50ste verjaardag.

Boudewijn Laloo

Voorzitter oud-leerlingenbond St-Leocollege en schepen van Financiën van de stad Brugge. En ook zevende opeenvolgende zoon.

---

www.laloo.be

Beste Bart,U bent er zich misschien niet van bewust, maar wij kunnen op enig verwantschap bogen. We liepen beiden school in het Sint-Leocollege, wat toch een band geeft, en - vooral - we hebben beiden dezelfde dooppeter, nl. koning Boudewijn zaliger. Jawel, ook ik ben 7de opeenvolgende zoon. Hebt u bij de geboorte ook zo'n zilveren bekertje gekregen waarin een gekroonde letter B was gegraveerd ? Onze verwantschap houdt echter niet in dat ook ik mij geroepen voel om een roman of toneelstuk te schrijven. Neen, dit pretje gun ik recensenten niet. Dat belet echter niet dat ik al langer met bijzondere belangstelling uw schrijverscarrière volg. Schrijvers en Brugge : het klikt allerminst onaardig en hier zou ik nu een rijtje beroemde namen kunnen laten volgen waarin ook u een plaatsje zou hebben. En ja, ik vergat het ei zo na : van harte gefeliciteerd met uw 50ste verjaardag.Boudewijn LalooVoorzitter oud-leerlingenbond St-Leocollege en schepen van Financiën van de stad Brugge. En ook zevende opeenvolgende zoon.---www.laloo.be