Bij Kinepolis Film Distribution, die de film verdeelt, reageren ze alvast opgetogen. "Het mooie weer tijdens de paasvakantie heeft ons - en andere films - wat parten gespeeld, maar we zijn bijzonder tevreden met dit resultaat", klinkt het.

De film met naast Baba Yega ook rollen van onder meer Stefaan Degand, Sam Louwyck, Rik Verheye en Barbara Sarafian is een coproductie van Kinepolis, VTM, Telenet en productiehuis Geronimo.

De film speelt intussen nog altijd. Baba Yega lanceerde onlangs ook een strip, waarmee ze straks opnieuw een aantal scholen aandoen. Op 26 mei gaat de dansgroep in première met hun theatershow in het Kursaal in Oostende. Die show gaat Alofa heten.

(BVB)

Bij Kinepolis Film Distribution, die de film verdeelt, reageren ze alvast opgetogen. "Het mooie weer tijdens de paasvakantie heeft ons - en andere films - wat parten gespeeld, maar we zijn bijzonder tevreden met dit resultaat", klinkt het. De film met naast Baba Yega ook rollen van onder meer Stefaan Degand, Sam Louwyck, Rik Verheye en Barbara Sarafian is een coproductie van Kinepolis, VTM, Telenet en productiehuis Geronimo. De film speelt intussen nog altijd. Baba Yega lanceerde onlangs ook een strip, waarmee ze straks opnieuw een aantal scholen aandoen. Op 26 mei gaat de dansgroep in première met hun theatershow in het Kursaal in Oostende. Die show gaat Alofa heten.(BVB)