Op 7 juli 2018 keerden Kenny D. (23) en Dempsey D. (31) zich tegen een hondenbegeleider van de politie. De agent kwam tussen toen hij opmerkte dat Dempsey D. tijdens een discussie met een groepje Afrikaanse jongeren een aanval wou uitvoeren.

Dempsey liet zich niet zomaar tegenhouden en kreeg daarbij steun van zijn stiefbroer Kenny. Ze grepen de agent vast en losten pas hun greep toen er pepperspray gebruikt werd. Door een eerdere veroordeling kon Kenny D. niet meer op een voorwaardelijke celstraf rekenen.

(LSi)

Op 7 juli 2018 keerden Kenny D. (23) en Dempsey D. (31) zich tegen een hondenbegeleider van de politie. De agent kwam tussen toen hij opmerkte dat Dempsey D. tijdens een discussie met een groepje Afrikaanse jongeren een aanval wou uitvoeren. Dempsey liet zich niet zomaar tegenhouden en kreeg daarbij steun van zijn stiefbroer Kenny. Ze grepen de agent vast en losten pas hun greep toen er pepperspray gebruikt werd. Door een eerdere veroordeling kon Kenny D. niet meer op een voorwaardelijke celstraf rekenen. (LSi)