Vrouw uit Ieper veroordeeld voor dronken escapades

© Getty Images
Redactie KW

De 35-jarige N.V. uit Ieper werd door de rechter veroordeeld tot acht maanden cel met voorwaarden. De vrouw maakte het een paar keer veel te bont onder invloed van alcohol. “Als die dame het moeilijk krijgt, grijp ze naar de fles, met alle gevolgen van dien.”

N.V. moest zich op de rechtbank van Ieper onder meer verantwoorden voor het kapot maken van de deur van café Charlie Brown in Ieper bij een incident. Daarnaast was er sprake van geweld tegen haar partner – ze beet in zijn vinger – weerspannigheid en smaad tegen de politie en een diefstal in de Colruyt. Ook had ze op een bepaald moment een zakmes bij zich, wat neerkomt op verboden wapendracht.

De vrouw blijkt in het verleden al een serieus drugsprobleem te hebben gehad. “En als ze het nu moeilijk heeft, grijpt ze naar de fles“, zei advocate Christine Onraet, die de beklaagde verdedigde. ” N.V. zei spijt te hebben van wat ze allemaal uitspookte. “Het enige wat ik wil is mijn kind terugzien, dat is nu bij de vader en ik heb geen bezoekrecht.” “U hebt duidelijk structuur nodig“, reageerde de rechter, die haar nu een aantal voorwaarden oplegt.

(CMW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier