In 2014 zou Lagrou een dertigtal in beslag genomen zaken bedrieglijk verduisterd hebben. Volgens het Openbaar Ministerie maakte de Zandvoordse cannabisboer de goederen bewust weg, om ze vervolgens te verschepen naar Thailand. Het Openbaar Ministerie vordert een effectieve celstraf voor de wegmaking van de goederen.

De raadsman van Lagrou, Thomas Gillis, betwist de bedrieglijke verduistering. Volgens hem waren meer dan de helft van de goederen niet in beslag genomen. Een ander deel was onder voorwaarden vrijgegeven. Ook de voorwaarden om van bedrieglijke verduistering te spreken, zijn volgens de advocaat niet vervuld. Op het moment dat de goederen verplaatst werden, zat Lagrou zelf in Thailand. Kennis en streekgenoot L.L. (34) bracht enkele goederen naar Ruddervoorde, op verzoek van de echtgenote van Lagrou. Ook hij staat terecht.

De strafrechter zal normaal gezien uitspraak doen op 20 juli.

(Belga)

In 2014 zou Lagrou een dertigtal in beslag genomen zaken bedrieglijk verduisterd hebben. Volgens het Openbaar Ministerie maakte de Zandvoordse cannabisboer de goederen bewust weg, om ze vervolgens te verschepen naar Thailand. Het Openbaar Ministerie vordert een effectieve celstraf voor de wegmaking van de goederen.De raadsman van Lagrou, Thomas Gillis, betwist de bedrieglijke verduistering. Volgens hem waren meer dan de helft van de goederen niet in beslag genomen. Een ander deel was onder voorwaarden vrijgegeven. Ook de voorwaarden om van bedrieglijke verduistering te spreken, zijn volgens de advocaat niet vervuld. Op het moment dat de goederen verplaatst werden, zat Lagrou zelf in Thailand. Kennis en streekgenoot L.L. (34) bracht enkele goederen naar Ruddervoorde, op verzoek van de echtgenote van Lagrou. Ook hij staat terecht.De strafrechter zal normaal gezien uitspraak doen op 20 juli.(Belga)